Terug in Marina Rubicon

Lanzarote, Marina Rubicon, dinsdag 4 oktober 2016

20161002_151812We hadden bijna een week voor anker gelegen bij La Graciosa en het werd tijd om naar Lanzarote te gaan. Het was een beetje thuiskomen in marina Rubicon. We waren er in 2010 om de boot in orde te maken voor onze eerste oversteek van de Atlantische oceaan. We krijgen ook nu weer een mooi plekje en voorlopig is dit onze thuishaven. We blijven genieten van het eiland met de altijd weer indrukwekkende vulkanische landschappen. Ook kwamen we  vrienden tegen met wie we in 2010 aan dezelfde stijger lagen.

Luna Verde hebben we helemaal schoon gemaakt en opgepoetst. Half augustus ging Wilma naar Nederland en heeft daar op de kleinkinderen gepast. Thijs volgde begin september. De hele maand brachten we in Nederland door, genoten van kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden en van de lange nazomer.

Nu zijn we weer terug aan boord. Ook hier is het bijzonder aangenaam met temperaturen van 22-25 graden en een aardig briesje wind. We zwemmen, wandelen, krijgen familie op bezoek en we proberen tussendoor ook nog tijd te vinden voor de altijd aanwezige klussenlijst.